Ј Е Л О В Н И К

(за период од 01.04. до 31.04.2019. године)

П о н е д е љ а к

Доручак Ручак Вечера
Парадајз чорба
Пуњена паприка, маги пире
Динстани купус, ражњић
Натур шницла, запечена боранија са јајима
Ризи бизи са свињским печењем
Салата сезонска (2 врсте)
Лепиња
Дезерт: воће

 

У т о р а к

Доручак Ручак Вечера
Јунећа чорба
Чорбаст пасуљ са сувим ребрима или сланином
Динстани грашак и шаргарепа са бечком шницлом
Ослић филети, кромпир салата, лимун
Додатно јело 1
Салата сезонска (2 врсте)
Лепиња
Дезерт: колач

 

С р е д а 

Доручак Ручак Вечера
Крем чорба од шаргарепе
Чорбаст пасуљ са кобасицом
Сарма од киселог купуса, маги пире
Спанаћ пире са пилећим белим месом, јогурт
Пуњена паприка посна (у време поста)
Салата сезонска (2 врсте)
Лепиња
Дезерт: чоко дезерт

 

Ч е т в р т а к

Доручак Ручак Вечера
Говеђа супа
Ћевапи (5 ком.), рестован кромпир
Грашак, маги пире са бечком шницлом
Ђувеч, пилећи батак
Гулаш од шампињона (у време поста)
Салата сезонска (2 врсте)
Лепиња
 Дезерт: колач

 

П е т а к 

Доручак Ручак Вечера
Чорба од поврћа
Јунећи гулаш, гарнир резанац
Интегрални пиринач, пилеће бело месо у сосу од шампињона
Пасуљ пребранац, пржени ослић
Додатно јело 1
Салата сезонска (2 врсте)
Лепиња
Дезерт: воће или воћни сок

 

С у б о т а 

Доручак Ручак Вечера

 

Н е д е љ а 

Доручак Ручак Вечера