На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3. Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар
6. Факултет Инжењерских наука

Мини галерија
Пријављивање

Archive for новембар, 2015

Обавештење о термину усељења за студенте из осетљивих друштвених група (старије године)

Обавештење о термину усељења за студенте старијих година, који су конкурисали као кандидати из осетљивих друштвених група, а на основу посебне ранг-листе остварили право на смештај у Студентском центру у Крагујевцу за школску 2015/2016. годину.

Одлука о праву на смештај студената из осетљивих друштвених група (старије године)

Одлука директора Студентског центра у Крагујевцу о праву на смештај студената из осетљивих друштвених група (студенти старијих година основних студија, дипломских академских студија – мастер и докторских студија) за школску 2015/2016. годину.

Коначне ранг-листе студената старијих година из осетљивих друштвених група

Коначне ранг-листе студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у школској 2015/2016. години, а који су посебно рангирани као кандидати из осетљивих друштвених група, можете видети овде.

На ранг-листама су сви кандидати који су уз захтев за посебно рангирање поднели документацију којом доказују припадност одређеној осетљивој друштвеној групи. За сваку осетљиву друштвену групу, у складу са Конкурсом, формирана је посебна ранг-листа, на основу бодова из коначне редовне ранг листе. Сви кандидати на ранг-листама остварили су право на смештај.

Распоред усељења за студенте старијих година

Распоред усељења за студенте старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су остварили право на смештај у школској 2015/2016. години.

Обавештење за студенте старијих година из осетљивих друштвених група

Обавештење за студенте старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у школској 2015/2016. години, а који као кандидати из осетљивих друштвених група имају право да поднесу захтев (уз одговарајућу документацију) за посебно рангирање у оквиру наменски опредељених капацитета.

Kоначна ранг-листа студената старијих година

Коначна ранг-листа студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у школској 2015/2016. години.

Студенти су рангирани по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су остварили право на смештај од оних који то нису.

Право приговора на прелиминарну ранг-листу

Обавештење о праву приговора на прелиминарну ранг-листу студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у школској 2015/2016. години

Прелиминарна ранг-листа студената старијих година

Прелиминарну ранг-листу студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у школској 2015/2016. години, можете видети овде.

У складу са Конкурсом и законским прописима из области ученичког и студентског стандарда, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су остварили право на смештај од оних који то нису.