На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3. Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар
6. Факултет Инжењерских наука

Мини галерија
Пријављивање

Archive for септембар, 2015

Усељење студената прве године основних студија (бруцоша)

Обавештење о термину/распореду усељења студената прве године основних студија (бруцоша), који су остварили право на смештај у Студентском центру Крагујевац, на основу коначне ранг-листе.

Обавештење за студенте из осетљивих друштвених група

Обавештење за кандидате из осетљивих друштвених група  који су конкурисали за смештај у школској 2015/2016. години (прва година првог степена студија – бруцоши) о праву, потребној документацији и року за подношење захтева за посебно рангирање у оквиру наменски опредељених капацитета установе.

Коначна ранг-листа студената прве године основних студија (бруцоша)

Коначна ранг-листа студената прве године основних студија (бруцоша), који су конкурисали за смештај у домове Студентског центра у Крагујевцу у школској 2015/2016. години.

У складу са Конкурсом и законским прописима везаним за ученички и студентски стандард, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су по коначном рангирању остварили право на смештај од оних који то нису.

Обавештење о потребној документацији за издавање електронских картица

Обавештење о потребној документацији за издавање електронских картица ради коришћења услуга исхране и смештаја у установи Студентски центар Крагујевац, са ценовником за школску 2015/16. годину

Обавештење о потребној документацији за усељење

Обавештење о потребној документацији за усељење за студенте прве године основних студија (бруцоше), који су остварили право на смештај у установи Студентски центар Крагујевац за школску 2015/2016. годину.

Обавештење о праву приговора на прелиминарну-ранг листу

Обавештење о праву приговора на прелиминарну ранг-листу за студенте прве године основних студија (бруцоше), који су конкурисали за смештај у школској 2015/16. години.

Прелиминарна ранг-листа студената студената прве године (бруцоша)

Прелиминарна ранг-листа студената прве године основних студија (бруцоша), који су конкурисали за смештај у домове Студентског центра у Крагујевцу у школској 2015/2016. години.

У складу са Конкурсом и законским прописима везаним за ученички и студентски стандард, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су по прелиминарном рангирању остварили право на смештај од оних који то нису.