На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3.Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар

Мини галерија
Пријављивање

Archive for септембар, 2015

Усељење студената прве године основних студија (бруцоша)

Обавештење о термину/распореду усељења студената прве године основних студија (бруцоша), који су остварили право на смештај у Студентском центру Крагујевац, на основу коначне ранг-листе.

Обавештење за студенте из осетљивих друштвених група

Обавештење за кандидате из осетљивих друштвених група  који су конкурисали за смештај у школској 2015/2016. години (прва година првог степена студија – бруцоши) о праву, потребној документацији и року за подношење захтева за посебно рангирање у оквиру наменски опредељених капацитета установе.

Коначна ранг-листа студената прве године основних студија (бруцоша)

Коначна ранг-листа студената прве године основних студија (бруцоша), који су конкурисали за смештај у домове Студентског центра у Крагујевцу у школској 2015/2016. години.

У складу са Конкурсом и законским прописима везаним за ученички и студентски стандард, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су по коначном рангирању остварили право на смештај од оних који то нису.

Обавештење о потребној документацији за издавање електронских картица

Обавештење о потребној документацији за издавање електронских картица ради коришћења услуга исхране и смештаја у установи Студентски центар Крагујевац, са ценовником за школску 2015/16. годину

Обавештење о потребној документацији за усељење

Обавештење о потребној документацији за усељење за студенте прве године основних студија (бруцоше), који су остварили право на смештај у установи Студентски центар Крагујевац за школску 2015/2016. годину.

Обавештење о праву приговора на прелиминарну-ранг листу

Обавештење о праву приговора на прелиминарну ранг-листу за студенте прве године основних студија (бруцоше), који су конкурисали за смештај у школској 2015/16. години.

Прелиминарна ранг-листа студената студената прве године (бруцоша)

Прелиминарна ранг-листа студената прве године основних студија (бруцоша), који су конкурисали за смештај у домове Студентског центра у Крагујевцу у школској 2015/2016. години.

У складу са Конкурсом и законским прописима везаним за ученички и студентски стандард, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су по прелиминарном рангирању остварили право на смештај од оних који то нису.