На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3.Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар

Мини галерија
Пријављивање

Archive for новембар, 2014

Усељење студената из осетљивих друштвених група

Термин/рок за усељење студената старијих година из осетљивих друштвених група који су остварили право на смештај за школску 2014/2015. годину.

Документација потребна за усељење

Одлука о праву на смештај студената из осетљивих друштвених група

Одлуку директора установе о праву на смештај студената старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који су као припадници осетљивих друштвених група посебно рангирани, можете видети овде.

Ранг-листе студената старијих година из осетљивих друштвених група

Ранг-листе студената старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који су као кандидати из осетљивих друштвених група посебно рангирани у оквиру наменски опредељених капацитета установе, можете видети овде.

На ранг-листама су кандидати који су испунили услове за посебно рангирање, односно сви студенти који су остварили право на смештај у домовима установе Студентски центар Крагујевац за школску 2014/2015. годину.

Обавештења о распореду усељења и потребној документацији

Обавештења о распореду усељења за студенте старијих година првог степена студија, дипломских академских студија и докторских студија,  који су остварили право на смештај у установи Студентски центар у Крагујевцу за школску 2014/2015. годину и документацији потребној за усељење:

Распоред усељења за студенте старијих година студија

Обавештење о документацији потребној за усељење

Одлука о праву на смештај студената старијих година

Одлуку директора установе о праву на смештај студената старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија у домове установе Студентски центар у Крагујевцу за школску 2014/2015. годину можете видети овде.

Обавештење за студенте из осетљивих друштвених група

Обавештење за студенте старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који имају право да као кандидати из осетљивих друштвених група буду посебно рангирани у оквиру наменски опредељених капацитета установе, можете видети овде.

Коначна ранг-листа студената старијих година

Коначну ранг-листу студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у домове установе Студентски центар Крагујевац, можете видети овде.

У складу са Конкурсом и законским прописима из области ученичког и студентског стандарда, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су остварили право на смештај од оних који то нису.

Обавештење о праву приговора на прелиминарну ранг-листу

Обавештење о праву приговора на прелиминарну ранг-листу студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у школској 2014/2015. години, можете видети овде.

Прелиминарна ранг-листа студената старијих година

Прелиминарну ранг-листу студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у домове Студентског центра у Крагујевцу, можете видети овде.

У складу са Конкурсом и законским прописима везаним за ученички и студентски стандард, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су остварили право на смештај од оних који то нису.