На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3. Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар
6. Факултет Инжењерских наука

Мини галерија
Пријављивање

Archive for новембар, 2014

Усељење студената из осетљивих друштвених група

Термин/рок за усељење студената старијих година из осетљивих друштвених група који су остварили право на смештај за школску 2014/2015. годину.

Документација потребна за усељење

Одлука о праву на смештај студената из осетљивих друштвених група

Одлуку директора установе о праву на смештај студената старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који су као припадници осетљивих друштвених група посебно рангирани, можете видети овде.

Ранг-листе студената старијих година из осетљивих друштвених група

Ранг-листе студената старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који су као кандидати из осетљивих друштвених група посебно рангирани у оквиру наменски опредељених капацитета установе, можете видети овде.

На ранг-листама су кандидати који су испунили услове за посебно рангирање, односно сви студенти који су остварили право на смештај у домовима установе Студентски центар Крагујевац за школску 2014/2015. годину.

Обавештења о распореду усељења и потребној документацији

Обавештења о распореду усељења за студенте старијих година првог степена студија, дипломских академских студија и докторских студија,  који су остварили право на смештај у установи Студентски центар у Крагујевцу за школску 2014/2015. годину и документацији потребној за усељење:

Распоред усељења за студенте старијих година студија

Обавештење о документацији потребној за усељење

Одлука о праву на смештај студената старијих година

Одлуку директора установе о праву на смештај студената старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија у домове установе Студентски центар у Крагујевцу за школску 2014/2015. годину можете видети овде.

Обавештење за студенте из осетљивих друштвених група

Обавештење за студенте старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који имају право да као кандидати из осетљивих друштвених група буду посебно рангирани у оквиру наменски опредељених капацитета установе, можете видети овде.

Коначна ранг-листа студената старијих година

Коначну ранг-листу студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у домове установе Студентски центар Крагујевац, можете видети овде.

У складу са Конкурсом и законским прописима из области ученичког и студентског стандарда, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су остварили право на смештај од оних који то нису.

Обавештење о праву приговора на прелиминарну ранг-листу

Обавештење о праву приговора на прелиминарну ранг-листу студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у школској 2014/2015. години, можете видети овде.

Прелиминарна ранг-листа студената старијих година

Прелиминарну ранг-листу студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су конкурисали за смештај у домове Студентског центра у Крагујевцу, можете видети овде.

У складу са Конкурсом и законским прописима везаним за ученички и студентски стандард, рангирање се врши по факултетима. Црте на листама одвајају студенте који су остварили право на смештај од оних који то нису.