На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3. Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар
6. Факултет Инжењерских наука

Мини галерија
Пријављивање

Archive for новембар, 2013

Одлука о праву на смештај студената старијих година студија из осетљивих друштвених група

Одлуку директора установе Студентски центар Крагујевац о праву на смештај за студенте старијих година студија из осетљивих друштвених група, за школску 2013/2014. годину, можете видети овде.

Обавештење о усељењу студената из осетљивих друштвених група

Обавештење о усељењу за студенте старијих година студија, који су остварили право на смештај као кандидати из осетљивих друштвених група, можете видети овде.

Коначне ранг-листе студената из осетљивих друштвених група

Коначне ранг-листе за студенте старијих година студија, који су остварили право на смештај као кандидати из осетљивих друштвених група, можете видети овде.

Одлука о праву на смештај за студенте старијих година

Одлуку директора установе Студентски центар Крагујевац о праву на смештај за студенте старијих година студија, за школску 2013/2014. годину, можете видети овде.

Обавештење за студенте старијих година из осетљивих друштвених група

Обавештење за студенте старијих година студија из осетљивих друштвених група о праву на посебно рангирање и року за подношење захтева и потребне документације, можете видети овде.

Коначне ранг-листе – појединачно по факултетима

Појединачне прелиминарне ранг-листе за студенте старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија  за све високошколске установе Универзитета у Крагујевцу, за школску 2013/2014. годину, можете видети овде.

На ранг-листама су сви кандидати који су испунили услове конкурса; линија на листи раздваја студенте који су остварили право на смештај од оних који то нису.

Коначна ранг-листа студената који завршавају студије по старом програму

Коначну ранг-листу за студенте који,  према прописима из области високог образовања, имају право да заврше студије према започетом наставном плану и програму, можете видети овде.

На ранг-листи су сви кандидати из ове категорије који су испунили услове конкурса; линија на листи раздваја студенте који су  остварили право на смештај од оних који то нису.

Коначна јединствена ранг-листа студената старијих година

Јединствену коначну ранг-листу за студенте старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија за школску 2013/2014. годину можете видети овде.

На ранг-листи су студенти који су по коначном рангирању остварили право на смештај у установи Студентски центар Крагујевац.

Распоред усељења за студенте старијих година

Распоред усељења за студенте старијих година који су остварили право на смештај за школску 2013/2014. годину можете видети овде.

Обавештење о потребној документацији за усељење

Обавештење о потребној документацији за усељење студената старијих година, који су остварили право на смештај у установи Студентски центар Крагујевац за школску 2013/2014. годину, можете видети овде.