На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3. Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар
6. Факултет Инжењерских наука

Мини галерија
Пријављивање

Archive for октобар, 2013

Термин за усељење студената прве године основних студија из осетљивих друштвених група

Обавештење о термину усељења за студенте прве године основних студија (бруцоше) , који су на основу посебног рангирања као кандидати из осетљивих друштвених група остварили право на смештај за школску 2013/2014. годину, можете видети овде.

Одлука о праву на смештај за студенте прве године основних студија из осетљивих друштвених група

Одлуку директора установе Студентски центар Крагујевац о праву на смештај студена прве године основних студија (бруцоша) из друштвено осетљивих група за школску 2013/2014. годину можете видети овде.

Коначне ранг-листе за студенте-бруцоше из осетљивих друштвених група

Коначне ранг-листе за студенте прве године основних студија (бруцоше), који су испунили услове за посебно рангирање у оквиру друштвено осетљивих група, можете видети пратећи линк за тражену групу:

Студенти из материјално угрожених породица

Студенти без родитељског старања

Студенти из једнородитељских породица

Студенти из ромске националне мањине

Студенти са инвалидитетом, са хроничним болестима и рековалесценти

Избеглице и расељена лица

Напомена: На ранг-листама су сви кандидати који су испунили услове за посебно рангирање; црвена линија на листи раздваја студенте који су у оквиру наменских капацитета установе остварили право на смештај од оних који то нису.

Одлука о праву на смештај за студенте прве године основних студија

Одлуку о праву на смештај студената прве године основних студија (бруцоша) у установи Студентски центар у Крагујевцу, за школску 2013/2014. годину,  можете видети овде.

Обавештење за студенте-бруцоше из осетљивих друштвених група

Обавештење за студенте прве године основних студија (бруцоше) из осетљивих друштвених група о праву на посебно рангирање и року за подношење захтева и потребне документације, можете видети овде.

Термини за усељење студената прве године основних студија

Обавештење о терминима за усељење студената прве године основних студија (бруцоша), који су по коначној ранг-листи остварили право на смештај у Студентском центру Крагујевац, можете видети овде.

Коначне ранг-листе студената прве године основних студија (бруцоша) – по факултетима

Појединачне коначне ранг-листе студената прве године основних студија (бруцоша) за све високошколске установе Универзитета у Крагујевцу, за школску 2013/2014. годину, можете видети овде.

Напомена: На ранг-листама су сви кандидати који су испунили услове конкурса; линија на листи раздваја студенте који су по коначном рангирању остварили право на смештај од оних који то нису.

Коначна јединствена ранг-листа студента прве године основних студија (бруцоша)

Јединствену коначну ранг-листу студената прве године основних студија (бруцоша), који су остварили право на смештај у установи Студентски центар у Крагујевцу за школску 2013/2014. годину, можете видети овде.