На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3. Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар
6. Факултет Инжењерских наука

Мини галерија
Пријављивање

Archive for септембар, 2012

Обавештење за студенте прве године основних студија из осетљивих друштвених група

Обавештење за студенте прве године основних студија (бруцоше) из осетљивих друштвених група о року, потребној документацији и процедури за подношење захтева за посебно рангирање у оквиру наменских капацитета установе, можете видети овде.

Обавештење о термину усељења за студенте прве године основних студија

Обавештење о термину усељења за студенте прве године основних студија (бруцоше), који су по коначном рангирању остварили право на смештај у установи Студентски центар Крагујевац за школску 2012/2013. годину, можете видети овде.

Коначне ранг-листе студената прве године основних студија (бруцоша) – по факултетима

Појединачне коначне ранг-листе студената прве године основних студија (бруцоша) за све високошколске установе Универзитета у Крагујевцу, за школску 2012/2013. годину, можете видети овде.

Напомена: На ранг-листама су сви кандидати који су испунили услове конкурса; линија на листи раздваја студенте који су  остварили право на смештај од оних који то нису.

Коначна јединствена ранг-листа студента прве године основних студија (бруцоша)

Коначну јединствену ранг-листу студената прве године основних студија (бруцоша), који су остварили право на смештај у установи Студентски центар у Крагујевцу за школску 2012/2013. годину, можете видети овде.

Важно обавештење за активне кориснике електронских картица

Важно обавештење за све активне кориснике електронских картица можете видети овде.

Обавештење о потребној документацији за издавање електронских картица

Обавештење о потребној документацији, ценама и роковима за издавање електронских картица ради коришћења услуга исхране и смештаја у установи Студентски центар Крагујевац, можете видети овде.

Обавештење о року за приговоре на прелиминарну ранг-листу за студенте прве године основних студија (бруцоше)

Обавештење о року за приговоре на прелиминарну ранг-листу за студенте прве године основних студија (бруцоше), можете видети овде.

Прелиминарне ранг-листе студената прве године основних студија (бруцоша) – по факултетима

Појединачне прелиминарне ранг-листе студената прве године основних студија (бруцоша) за све високошколске установе Универзитета у Крагујевцу, за школску 2012/2013. годину, можете видети овде.

Напомена: На ранг-листама су сви кандидати који су испунили услове конкурса; линија на листи раздваја студенте који су по прелиминарном рангирању остварили право на смештај од оних који то нису.

Прелиминарна ранг-листа студента прве године основних студија (бруцоша)

Прелиминарну ранг-листу студената прве године основних студија (бруцоша), који су остварили право на смештај у установи Студентски центар у Крагујевцу за школску 2012/2013. годину, можете видети овде.

Рад студентског ресторана у Павиљону 3 (Слобода)

Студентски ресторан у Павиљону 3 (Слобода) почиње са радом у понедељак 24.09.2012. године.