На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3. Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар
6. Факултет Инжењерских наука

Мини галерија
Пријављивање

Archive for новембар, 2011

Обавештење о усељењу за студенте из осетљивих друштвених група

Обавештење о термину усељења студената старијих година, који су као кандидати из осетљивих друштвених група остварили право на смештај, можете видети овде.

Ранг-листе студената из осетљивих друштвених група (старије године)

Ранг-листе студената старијих година основних академских студија, дипломских академских студија и докторских студија, који су као кандидати из друштвено осетљивих група остварили право на смештај у установи Студентски центар Крагујевац за школску 2011/2012. годину.

Коначна ранг листа студената старијих година за школску 2011-2012. годину – по факултетима

Коначнa ранг-листa студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и студената докторских студија.

Коначна јединствена ранг листа студената старијих година за школску 2011/2012. годину

Коначнa јединственa ранг-листa студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија.

Обавештење о распореду и роковима за усељење студената старијих година

Обавештење о распореду и роковима за усељење студената старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који на основу коначне ранг-листе  остваре право на смештај за школску 2011/2012. годину, можете видети овде.

Обавештење за студенте из осетљивих друштвених група

Обавештење за студенте старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који као кандидати из осетљивих друштвених група могу да буду посебно рангирани, можете видети овде.

Обавештење за студенте старијих година о процедури усељења и потребној документацији

Обавештење о процедури пријема и потребној документацији за студенте старијих година основних студија, дипломских академских студија и докторских студија, који су остварили право на смештај у установи Студентски центар Крагујевац, можете видети овде.

Обавештење о раздужењу за студенте кориснике смештаја

Обавештење о раздужењу за студенте кориснике смештаја – станаре студентских домова Студентског центра Крагујевац можете видети овде.

Прелиминарна ранг-листа студената старијих година – по факултетима

Прелиминарнa ранг-листa студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и студената докторских студија.

Прелиминарна јединствена ранг-листа за студенте старијих година за школску 2011/2012. годину

Јединственa прелиминарнa ранг-листa студената старијих година основних студија, дипломских академских студија (мастер) и докторских студија, који су по овој листи остварили право на смештај у установи Студентски центар Крагујевац за школску 2011/2012. годину.