На менију

Кликните на назив студентског ресторана како би видели јеловник по данима:

1. Вита Јанић
2. Слобода
3. Медицински факулт
4. Економски факултет
5. Клинички центар
6. Факултет Инжењерских наука

Мини галерија
Пријављивање

Archive for the ‘Некатегоризовано’ Category

Обавештење за студенте старијих година који конкуришу за смештај

Пријем конкурсне документације за студенте старијих година који конкуришу за смештај у школској 2020/2021. години вршиће се и у суботу 31.10.2020. год. до 15:30 ч. Обавештење

Обавештење о почетку рада МЛЕЧНОГ РЕСТОРАНА Студентског центра

Млечни ресторан Студентског центра почиње са радом од понедељка 11.05.2020. год. Обавештење

Обавештење о почетку рада ЕКСПРЕС РЕСТОРАНА Студентског центра

Експрес ресторани Студентског центра на локацијама ул. Бранка Радичевића бр. 1 и ул. Војводе Путника бр. 53 почињу са радом од понедељка 11.05.2020. год. Обавештење

Обавештење за студенте кориснике услуга

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавамо све студенте, кориснике наших услуга, да за време трајања ванредног стања неће радити благајна у првом павиљону студентског дома „Вита Јанић“.

Све неизмирене обавезе и обавезе које доспевају у наредном периоду, студенти, корисници услуга, моћи ће да измире након престанка ванредног стања.

Управа Студентског центра у Крагујевцу

Announcement for foreign students / Обавештење за стране студенте

Announcement by the Ministry of education, science and technological development for foreign students / Обавештење Министарства просвете, науке и технолошког развоја за стране студенте

Обавештење за студенте и остале кориснике услуга за време трајања ванредног стања

Обавештавамо студенте и остале кориснике услуга Студентског центра у Крагујевцу да је за време трајања ванредног стања организовано дежурство сваки радни дан (осим суботе и недеље) у термину од 08,00 до 14,00 часова

За све информације контакт подаци су:

Телефони: 034/336-065 и 034/335-317

Моб. тел.: 062/8835-481

Факс: 034/370-036

E-mail: office@studentskicentar-kg.rs

Корона вирус – информације и превентивне мере

Обавештење о корона вирусу, упутство о мерама превенције и сузбијања ширења вируса

Презентација истраживања на тему „Утицај миграција на животне путеве и раскршћа студената“ коју ће вршити проф. др Славица Ђукић Дејановић

На иницијативу Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу, а у сарадњи са Студентским центром у Крагујевцу, у петак 16.11.2018. год. у 18 часова, у студентском дому „Слобода“ – Павиљон III Студентског центра у Крагујевцу одржаће се презентација везана за миграције студената на тему „Утицај миграција на животне путеве и раскршћа студената“.

Презентацију ће вршити министар без портфеља задужен за демографију и популациону политику, проф. др Славица Ђукић Дејановић.

Позивају се сви заинтересовани студенти крагујевачког Универзитета да присуствују презентацији ове значајне теме.

цео текст обавештења

Министар Шарчевић, градоначелник Николић и ректор Филиповић са сарадницима у посети Студентском центру

Пројекат реконструкције, надоградње и надградње IV Павиљона Студентског центра у Крагујевцу, датира од 2010. године, са циљем унапређења делатности студентског стандарда у Крагујевцу, и отклањања вишегодишњих проблема у недостатку смештајних капацитета, односно превазилажења дисбаланса између исказаних захтева корисника за смештај и расположивих капацитета Студентског центра у Крагујевцу.

Будући да се ради о стратешком пројекту, од значаја и за град Крагујевац и Универзитет у Крагујевцу, то су вишегодишње активности и ангажовања менаџмента установе и ресорног  Министарства, уз значајну подршку града, управо резултирали догађајем који предстоји, а то је почетак извођења радова на изградњи IV Павиљона Студентског центра у Крагујевцу у првој половини септембра месеца текуће 2018. године.

Изградња IV Павиљона у седишту установе, а поред Павиљона I и II значиће и нових 150 места за смештај студената у оквиру постојеће инфраструктуре.

Ценећи значај пројекта, а пре званичног отпочињања радова, представници надлежних органа ресорног Министарства и града Крагујевца, поред значајних активности које су имали у граду Крагујевцу, дана 21.08.2018.године у времену од 11:30 до 12:15 часова, посетили су Студентски центар у Крагујевцу, где су након састанка са директором Студентског центра у Крагујевцу др Млађаном Димитријевићем, извршили и обилазак предметне локације.

Састанку и обиласку локације су присуствовали:

 

Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије

Споменка Симонић, помоћник министра за ученички и студентски стандард

Бојан Тубић, помоћник иминистра за високо образовање

Ана Ланговић, државни секретар

Владимир Поповић, државни секретар

Радомир Николић, градоначелник Крагујевца

Биљана Илић Стошић, начелник Шумадијског управног округа

Ивица Момчиловић, заменик градоначелника

Миња Обрадовић, члан Градског већа за инвестиције и управљање пројектима

Горан Јоксимовић, руководилац школске управе

Недељко Манојловић, члан Градског већа за образовање

Гордана Марковић, начелник Градске управе за ванпривреду

Конкурс за шести „COKE SUMMERSHIP” програм летње праксе компаније Coca-Cola HBC Srbija

Компанија Coca-Cola HBC Srbija позива студенте треће и четврте године, апсолвенте, дипломце,  полазнике мастер студија, као И све оне који су у претходне две године дипломирали, да се пријаве на шести Coke Summership програм летње праксе.

Сви заинтересовани студенти који желе да повећају своје шансе за успешан почетак пословне каријере, стекну додатна знања и проведу узбудљиво лето радећи са запосленима у компанији, могу се пријавити у периоду од 12. марта до 9. априла на сајту www.cokesummership.com

У програму је до сада учествовало преко 150 полазника, а њих више од 50 је добило запослење у компанији.

Програм праксе студентима пружа прилику да стекну прва радна искуства, као и да кроз рад са менторима, едукацију, тренинге и упознавање функционисања великог пословног система успешно започну пословну каријеру и унапреде теоријски стечена знања са својих факултета.

Студенти ће током шестонедељног програма имати прилику да усаврше своје лидерске способности, пословну комуникацију и ефикасно управљање временом, вештине у управљању пројектима, као и вештине презентовања. На недељном нивоу, полазници ће имати прилику да стичу искуство кроз четири дана рада на конкретном пројекту са ментором, а имаће и један дан интерактивних предавања у којима су предавачи топ менаџери компаније, али и стручњаци из пословних организација са којима компанија сарађује.

Сви студенти који заврше програм добијају потврду о завршеној пракси, а улазе и у базу за потенцијалне запослене компаније Coca-Cola HBC Srbija.